• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €25,-

Bakker Leo Glutenvrij Blog

De Coronacrisis bij Bakker Leo

Het is al een tijdje geleden dat je van ons een blog hebt gezien. Sinds de Coronacrisis hebben we gekke, bijzondere maar ook mooie dingen meegemaakt die we anders nooit hadden verwacht! We willen je graag meenemen in hoe wij de afgelopen tijd hebben ervaren en wat je van ons de komende periode kan verwachten!
Lees verder

De lekkerste Paasrecepten maak je met Bakker Leo

Maak Pasen tot een glutenvrij succes met heerlijke recepten van Bakker Leo en Zanna Hofstede. Mooi versierde eierkoeken of muffins, een heerlijke brunch met gevulde bolletjes of een lekkernij van de feeststol, je leest het allemaal in deze overheerlijke Paasblog!
Lees verder

Belastingaangifte 2019, glutenvrije dieetkosten aftrekken

Het is weer zover, de belastingaangifte moet de deur uit. Voor sommigen alleen maar controleren en opsturen, voor anderen een hele puzzel. Wij willen je graag een handje helpen met de glutenvrije dieetkosten, want welke kosten mag je eigenlijk aftrekken? We vertellen je precies hoe het zit!
Lees verder

FODMAP dieet volgen en toch lekker brood eten? Met Bakker Leo kan het!

De producten van Bakker Leo Glutenvrij zijn 100% tarwevrij, maar betekent dit automatisch dat ze geschikt zijn voor het FODMAP dieet? Wij hebben het laten onderzoeken en hebben goed nieuws!
Lees verder

De belofte van Bakker Leo Glutenvrij

100% glutenvrij gecertificeerd, altijd vers brood en 9,7/10 klanttevredenheid. Deze beloftes staan als een huis, maar hoe zorgt Bakker Leo Glutenvrij hier voor? In deze blog vertellen we alles over onze werkwijze en een aantal bewuste keuzes die we maken om onze beloftes waar te maken.
Lees verder

NIEUW! Zachte glutenvrije bolletjes en meer...

De komende tijd verschijnen heerlijke nieuwe producten in onze webshop, waaronder zachte glutenvrije bolletjes en glutenvrije koeken! En we kunnen met trots zegen dat onze feeststol terug komt voor Pasen met een verbeterd recept! In deze blog lees je er alles over.
Lees verder

De belangrijkste allergenen op een rijtje

Heb je naast glutenintolerantie nog een andere intolerantie of allergie? In deze blog lees je alles over de meest voorkomende allergieën en intoleranties en welke allergenen wij al dan niet in onze bakkerij verwerken. Met deze handwijzer kan je veilig je lekkerste glutenvrije brood bestellen!
Lees verder

Alles wat je moet weten over een glutenvrij dieet

Wat zijn gluten eigenlijk en wanneer heb je baat bij een glutenvrij dieet? In deze blog lees je alles over glutenintolerantie, hoe je het herkent en hoe je een gezond glutenvrij dieet kan volgen.
Lees verder