• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €25,-

Bakker Leo Glutenvrij Blog

De vers garantie van Bakker Leo

Wij bieden de garantie van altijd vers gebakken brood wanneer je bij ons een bestelling plaatst. Maar hoe zorgen we hier voor? We nemen je mee in het hele proces vanaf het moment dat je bestelt tot aan de levering bij jouw aan de voordeur! Daarbij delen we wat handige tips om ons brood lekker lang vers de houden.
Lees verder

Glutenvrije Moederdag, zo pak je dat aan!

Van een héérlijk ontbijt op bed en een lekker gebakje bij de koffie tot lekker borrelen met de hele familie. Wij geven je graag wat lekkere tips om hier een glutenvrij feestje van te maken!
Lees verder

3 x Ideeën voor een héérlijke glutenvrije Koningsdag

Koningsdag staat weer voor de deur en eindelijk mogen we er weer een groot feest van maken in heel Nederland! Ga je er lekker op uit of heb je juist met veel familie of vrienden afgesproken? Wij hebben een paar héérlijke ideeën voor je!
Lees verder

Tips van Bakker Leo voor een heerlijke glutenvrije paasbrunch

Het is weer bijna Pasen! Een heerlijk lang weekend waarbij er genoeg tijd is om uitgebreid te ontbijten, brunchen en/of lunchen. Met de tips van Bakker Leo Glutenvrij wordt Pasen een groot succes. Lees snel verder!
Lees verder

Een feestje op tafel! Met de glutenvrije paasdesserts van Bakker Leo

Op zoek naar een glutenvrij dessert voor Pasen? Bakker Leo Glutenvrij heeft zijn favorieten op een rijtje gezet! Met deze recepten wordt het pas echt een vrolijk Paasfeest. Lees snel verder!
Lees verder

De belofte van Bakker Leo Glutenvrij

Deze blog hebben we 2 jaar geleden voor het eerst gepubliceerd. Afgelopen week hebben we deze nog eens doorgelezen... En het mooie ervan: Alles wat we destijds als belofte 'bestempelden', staan we nog steeds 100% achter. Vandaar dat we het artikel nog eens onder de aandacht willen brengen bij jullie.
Lees verder

Verras jouw Valentijn met een glutenvrij ontbijt van Bakker Leo!

Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar! Het moment om jouw geliefde te verrassen met een heerlijk glutenvrij ontbijt met het brood van Bakker Leo. Vooral nu we er niet op uit kunnen gaan is het belangrijk om het thuis zo gezellig mogelijk te maken, met elkaar! Met de volgende recepten wordt jouw Valentijn op slag verliefd. Wie verwen jij met een heerlijk Valentijns ontbijt?
Lees verder

Feiten en Fabels over gluten

Er heerst vaak nog veel onduidelijkheid wanneer het over het onderwerp ‘gluten’ gaat. Welke uitspraken over gluten zijn waar en welke niet? In deze blog zet Bakker Leo Glutenvrij de veel voorkomende feiten en fabels voor je op een rij.
Lees verder