• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €30,-

Retour- en teruggavebeleid

In onze glutenvrije bakkerij bakken wij heerlijk vers brood, bolletjes en andere lekkernijen. Deze smakelijke producten hebben wel een beperkte houdbaarheidsdatum, daarom nemen wij deze producten nooit retour.

Wij doen er alles aan om uw bestelling in goede staat en compleet te leveren. Wij controleren altijd de producten tijdens het bakken, snijden en inpakken voor we uw bestelling opsturen.
Toch kan het gebeuren dat bij de bezorging de verpakking beschadigd is, het product niet correct is of dat u het verkeerde artikel heeft ontvangen.

In dit geval dient u binnen 2 dagen na levering telefonisch (085 - 066 0250) of per e-mail (glutenvrij@bakkerleo.nl) contact met onze klantenservice op te nemen zodat wij het kunnen oplossen door nieuwe, correcte artikelen zo snel mogelijk naar u op te sturen. Wij kunnen hierbij wel vragen naar bewijs in de vorm van bijvoorbeeld fotomateriaal om het probleem goed te kunnen vaststellen.

Bij het uitblijven van levering door ons, kan de order (mits bijtijds) geannuleerd worden en zal het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort worden.

Bakker Leo Glutenvrij