• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €30,-

Zakelijk glutenvrij brood bestellen

Bakker Leo Glutenvrij bakt zijn glutenvrije brood niet alleen voor privé-afname. Met veel zorg en aandacht is dit speciale brood ontwikkeld om zoveel mogelijk mensen, die geen gluten mogen eten, te voorzien van het allerbeste alternatief voor traditioneel brood. Lekker, luchtig, gezond en vers.

Verzorg je de inkoop voor jullie zakelijke kantine? Plan je een team-uitje, wonen er cliënten met Coeliakie in het verpleeghuis waar je werkt? Faciliteer je een zakelijk overleg, of run je een hotel? Hoewel het glutenvrije brood kleinschalig wordt gebakken, kan het wel grootschalig worden besteld! Dat betekent dat we kunnen leveren aan sportverenigingen, zorginstellingen, verpleeghuizen, bedrijven, scholen en horecabedrijven zoals restaurants en hotels.

Zo is genieten van smaakvol en betaalbaar glutenvrij brood ook zakelijk mogelijk! Hetzelfde geldt voor onze andere heerlijke glutenvrije producten zoals muffins, krentenbollen, roombotercakes en afbakbroodjes.

Zo is genieten van smaakvol en betaalbaar glutenvrij brood ook zakelijk mogelijk! Hetzelfde geldt voor onze andere heerlijke glutenvrije producten zoals muffins, krentenbollen, roombotercakes en afbakbroodjes.

Aanmelden als zakelijke klant

Glutenvrij is ook écht glutenvrij

Geen zorgen! Het bakken van glutenvrije producten die naast functioneel, ook vooral heel lekker zijn, is een vaardigheid waarmee veel bakkers worstelen. Bakker Leo Glutenvrij heeft dit volledig onder de knie! Het brood krijgt alle aandacht die het verdient en nodig heeft, want er mogen onder geen beding gluten in komen. Die garantie is er en wordt aangetoond met het logo ‘glutenvrij’.

Van de grondstoffen in het veld, tot het transport en de aankomst in de bakkerij: Bakker Leo Glutenvrij garandeert een glutenvrije keten. De glutenvrije broden worden gebakken in een gecertificeerde glutenvrije bakkerij die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en –standaarden (NCV nummer NL-079). Er worden in deze bakkerij enkel en alleen producten bereid die glutenvrij zijn.

Nog geen zakelijke klant van Bakker Leo?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden van zakelijk bestellen te bespreken.