• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €25,-

NIEUW! Zachte glutenvrije bolletjes en meer...

Geplaatst op: 05-02-2020 08:43

De komende tijd verschijnen heerlijke nieuwe producten in onze webshop, waaronder zachte glutenvrije bolletjes en glutenvrije koeken! En we kunnen met trots zeggen dat onze feeststol terug komt voor Pasen met een verbeterd recept! In deze blog lees je er alles over.

Zachte glutenvrije bolletjes

We krijgen al langer de vraag om zachte bolletjes te maken. Op dit moment bestaat ons assortiment aan bollen uit witte tijgerbollen, krentenbollen, meerzadenbollen en afbakbroodjes. Super lekker allemaal, maar een zacht bolletje wordt toch echt wel gemist! Daarnaast is er ook een grote vraag naar lactosevrije bolletjes want op dit moment zijn alleen onze broden lactosevrij.

Ik ben blij je vertellen dat we er in zijn geslaagd om glutenvrije witte bolletjes en bruine bolletjes te maken die heerlijk zacht én lactosevrij zijn! We moeten nog een paar dingetjes regelen zoals een mooie verpakking.. de verwachting is dat je ze begin maart in onze webshop kan bestellen!

Glutenvrije feeststol

Afbeelding met voedsel, tafel, zitten, binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Terug van weggeweest; Bakker Leo’s glutenvrije feeststol! Over onze oude feeststol waren we niet tevreden, daarom hebben we hem afgelopen kerst niet verkocht. We willen natuurlijk niet iets verkopen waar we zelf niet blij mee zijn. Afgelopen tijd hebben we heel veel getest en geproefd en we kunnen met trots vertellen dat we een heerlijk nieuw recept hebben voor onze glutenvrije feeststol! In de periode voor Pasen kun je onze heerlijke nieuwe glutenvrije feeststol bestellen!

Glutenvrije koeken en glutenvrije koekjes