• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €25,-

Nieuwe producten in aankomst!

Geplaatst op: 23-09-2020 10:53

We genieten nog lekker van de zonnige nazomer. Maar ondertussen komt het najaar er aan, en dat betekent nieuwe producten van Bakker Leo! Bekende seizoensproducten komen weer in het assortiment, maar we hebben binnenkort ook nieuwe producten!

Oliebollen krenten en rozijnen glutenvrijOliebollen naturel glutenvrijPicture 12

Glutenvrije oliebollen en de glutenvrije feeststol

Terug van weggeweest! Onze heerlijke seizoensproducten; de oliebollen en feeststol. Onze oliebollen zijn nu al te bestellen. En blijven in het assortiment tot met de laatste bakdag voor oudjaarsdag. Ze zijn er in de smaken naturel of met krenten en rozijnen en worden per 4 stuks verpakt.

De oliebollen zijn zowel goed in te vriezen als makkelijk op te warmen; 30 seconden in de magnetron voor de snelle hap of 8 tot 10 minuutjes in de oven voor een lekker knapperig korstje.

Naast de oliebollen is natuurlijk onze feeststol ook weer terug! De stol is gevuld met lekkere krenten en rozijnen en natuurlijk een heerlijke spijsvulling. En geen paniek, net als al onze andere producten is de feeststol naast glutenvrij ook notenvrij. De feeststol is vanaf begin oktober weer te bestellen!

Afbeelding met tafel, bord, houten, zitten

Automatisch gegenereerde beschrijving

Glutenvrije speculaaskoekjes

Eindelijk zijn we blij met de kwaliteit en smaak van onze speculaaskoekjes! Het heeft even geduurd, maar in november komen ze eindelijk in ons assortiment.  Knapperige koekjes in een handig klein formaat. Lekker bij de koffie of thee, als tussendoortje op school of om te gebruiken als taartbodem.

Picture 1