• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €25,-

Het glutenvrije leven van Judith

Geplaatst op: 06-10-2020 11:53

Een kijkje in het leven van Judith! Ze heeft haar eigen blogpagina IKEETVRIJ. Judith eet al een hele tijd glutenvrij en weet nu precies wat ze wel en niet kan eten. Maar het liefst duikt ze zelf de keuken in! Benieuwd naar haar verhaal? Lees snel verder!

Sinds wanneer eet je glutenvrij?

Ik eet glutenvrij vanaf dat ik 19-20 jaar ben. Ik kwam erachter dat ik baat had bij glutenvrij eten, door dat ik na jaren eindelijk geen buikpijn en jeuk meer had. Als kind had ik veel buikpijn en pas laat werd ontdekt dat dit door de gluten kwam. 

Op welke manier heeft het invloed op je dagelijks leven?

Glutenvrij moeten eten is voor mij geen probleem meer. Ik weet (bijna altijd) precies wat glutenvrij is. Als ik twijfel of niet zeker weet of een product/gerecht glutenvrij is, eet ik het sowieso niet. Er zijn op dit moment zo veel meer glutenvrije producten op de markt dan 10 jaar geleden, dat ik mijn glutenvrije keuken en baksels steeds meer en meer kan uitbreiden. Voor mij is dat een enorme vooruitgang! 

Helaas heb ik ook nog wel eens dat er toch gluten in een gerecht terecht zijn gekomen. En dan besef je weer hoe voorzichtig je moet zijn. Dan baal ik als ik een stekker dat ik weer dagen buikpijn heb. 

Wat is je favoriete product van Bakker Leo?

Mijn favoriete producten van Bakker Leo zijn de krentenbollen en het vruchtenbrood. Vroeger toen ik nog gluten at, was ik daar al gek op. Een krentenbol met kaas en roomboter is zo lekker! Daar mag je mij voor wakker maken. Sowieso vind ik het helemaal top dat de glutenvrije broden van Bakker Leo zo heerlijk zacht zijn. Het is zo lekker om zo nu en dan gewoon een sneetje brood met hagelslag of vlokken te eten.

Sta je zelf graag in de keuken? Zo ja, wat maak je het liefst?

Ik sta ontzettend graag in de keuken. Met mijn blog IKEETVRIJ probeer ik mensen te inspireren en te laten zien dat glutenvrij eten geen beperking hoeft te zijn. Als ik in de keuken sta ben ik in de meeste gevallen aan het bakken. Het bakken van glutenvrije taarten en andere lekkernijen geeft mij echt voldoening. Om anderen blij te maken en te inspireren met glutenvrije recepten is natuurlijk helemaal bijzonder! De cheesecake en carrotcake zijn mijn favoriete baksels om te maken voor verjaardagen.

Het zelf bedenken en uitwerken van glutenvrije recepten is mijn grootste hobby! Toen ik klein was stond ik al in de keuken met m’n moeder en dat wil ik nu ook doorgeven aan mijn eigen kinderen. En dat lukt zeker, want ze zijn gek op bakken. 

Wat is jouw Bakker Leo tip voor de lezers?

Duik de keuken in! Glutenvrij eten hoeft dus geen beperking te zijn. Het is een zoektocht, maar probeer er een leuke zoektocht van te maken! En hoe leuk is het om een eigen glutenvrije baksel of clubsandwich van glutenvrij meerzadenbrood op tafel te toveren! Of maak een klein kunstwerkje van de glutenvrije muffins met verschillende toppings en versiering. 

Afbeelding met voedsel, tafel, bord, schotel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Nieuwsgierig naar de blogpagina IKEETVRIJ? Neem een kijkje op haar site!

Of ga naar haar instagrampagina

Bekijk ook eens de volgende producten:

Witte Bollen Glutenvrij
Witte Bollen Glutenvrij
€ 2,99
Bruine Bollen Glutenvrij
Bruine Bollen Glutenvrij
€ 2,99
Proefpakket compleet glutenvrij
Proefpakket compleet glutenvrij
€ 15,00
Proefpakket lactosevrij glutenvrij
Proefpakket lactosevrij glutenvrij
€ 15,00
Suikerbrood glutenvrij
Suikerbrood glutenvrij
€ 3,99
Bruin Brood glutenvrij
Bruin Brood glutenvrij
€ 3,59
Wit Brood glutenvrij
Wit Brood glutenvrij
€ 3,08
Meerzadenbrood glutenvrij
Meerzadenbrood glutenvrij
€ 3,59
Zonnebloempittenbrood glutenvrij
Zonnebloempittenbrood glutenvrij
€ 3,99
Donker meergranenbrood vitaal glutenvrij
Donker meergranenbrood vitaal glutenvrij
€ 3,99
Vruchtenbrood glutenvrij
Vruchtenbrood glutenvrij
€ 3,99
Tijgerbollen wit glutenvrij
Tijgerbollen wit glutenvrij
€ 3,49
Meerzadenbollen glutenvrij
Meerzadenbollen glutenvrij
€ 3,59
Rozijnen Krentenbollen glutenvrij
Rozijnen Krentenbollen glutenvrij
€ 3,59
Afbakbroodjes wit glutenvrij
Afbakbroodjes wit glutenvrij
€ 3,08
Afbakbroodjes bruin glutenvrij
Afbakbroodjes bruin glutenvrij
€ 3,49
Stokbrood wit afbak (verpakt per 2) glutenvrij
Stokbrood wit afbak (verpakt per 2) glutenvrij
€ 2,99
Roombotercake glutenvrij
Roombotercake glutenvrij
€ 5,49
Vanille muffins glutenvrij
Vanille muffins glutenvrij
€ 3,25
Chocolade muffins glutenvrij
Chocolade muffins glutenvrij
€ 3,25
Eierkoeken glutenvrij
Eierkoeken glutenvrij
€ 3,75
Speculaaskoekjes glutenvrij
Speculaaskoekjes glutenvrij
€ 3,99
Cranberry-pompoenpit Cookies Glutenvrij
Cranberry-pompoenpit Cookies Glutenvrij
€ 3,99
Bakkersgist, gedroogd 500 gram
Bakkersgist, gedroogd 500 gram
€ 3,99
Duurzaamheidspakket glutenvrij en lactosevrij* t.w.v. minimaal €30
Duurzaamheidspakket glutenvrij en lactosevrij* t.w.v. minimaal €30
€ 25,00
Duurzaamheidspakket glutenvrij compleet t.w.v. minimaal €30
Duurzaamheidspakket glutenvrij compleet t.w.v. minimaal €30
€ 25,00
Handgemaakte broodplank klein
Handgemaakte broodplank klein
€ 6,95
Handgemaakte broodplank groot
Handgemaakte broodplank groot
€ 8,95
Verwenpakket Klein
Verwenpakket Klein
€ 14,95
Verwenpakket Groot
Verwenpakket Groot
€ 19,95
Roombotercake cadeau pakket
Roombotercake cadeau pakket
€ 12,50