• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €30,-
Zondagssluiting Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug, We hopen op uw begrip en staan maandag tot en met zaterdag met veel plezier en inzet voor u klaar!

Tips van Bakker Leo voor een heerlijke glutenvrije paasbrunch

Geplaatst op: 25-03-2022 16:00

Het is weer bijna Pasen! Een heerlijk lang weekend waarbij er genoeg tijd is om uitgebreid te ontbijten, brunchen en/of lunchen. Met de tips van Bakker Leo Glutenvrij wordt Pasen een groot succes. Lees snel verder!

Club sandwiches Afbeelding met voedsel, snacks  Automatisch gegenereerde beschrijving

Bij een luxe ontbijt, brunch of lunch mogen sandwiches natuurlijk ook niet ontbreken. Snijd de boterhammen diagonaal door, zo krijg je leuke driehoekjes! Naar keuze kun je de korstjes er nog afsnijden. Beleg de sandwiches zo als je wilt! Bijvoorbeeld met roomkaas en gerookte zalm of kipfilet met bacon, sla en komkommer. 

Luxe belegde broodjes

Afbeelding met voedsel, bord, verschillende  Automatisch gegenereerde beschrijving
 Met een versgebakken bolletje zit je altijd goed! Maak er een mooie creatie van door hem luxe te beleggen. Een broodje gezond met ham, kaas, komkommer, tomaat, sla en een gekookt eitje. Een broodje gerookte zalm met roomkaas, sla en komkommer. Of een broodje filet americain met uitjes en sla.

Afbeelding met voedsel, tafel, houten, brood  Automatisch gegenereerde beschrijving
Feeststol

Met Pasen kan een feeststol natuurlijk niet ontbreken! De heerlijke glutenvrije én notenvrije feeststol is gevuld met krenten, rozijnen en banketspijs! Is er na Pasen nog een stukje feeststol over? Wentel de sneetjes feeststol dan door een mengsel van ei, melk en kaneel en bak de sneetjes in 3 minuten aan beide kanten goudbruin. Tip: Bestrooi de wentelteefjes met wat poedersuiker.

Afbeelding met voedsel, bord, rommelig, verschillende  Automatisch gegenereerde beschrijving
Oeuf en cocotte

Snijd met een mes de kapjes uit de bovenkant van de bruine bolletjes en druk het zachte brood eronder wat in met een lepel Voeg vervolgend aan elk bolletje 1 eetlepel crème fraîche, 1 ei, groene kruiden en peper en zout toe. Van het overgebleven brood kunnen reepjes worden gesneden om te dippen. Leg vervolgens de bolletjes en de reepjes op een ovenplaat en plaats deze 8 tot 12 minuten in een voorverwarmde oven (200graden).

 

Bekijk ook eens de volgende producten:

Proefpakket glutenvrij tarwevrij lactosevrij sojavrij
Proefpakket glutenvrij tarwevrij lactosevrij sojavrij
€ 20,00
Proefpakket glutenvrij tarwevrij lactosevrij
Proefpakket glutenvrij tarwevrij lactosevrij
€ 20,00
Tijgerbrood bruin glutenvrij
Tijgerbrood bruin glutenvrij
€ 4,39
Tijgerbrood wit glutenvrij
Tijgerbrood wit glutenvrij
€ 4,09
Vloerbrood bruin ongesneden glutenvrij (om thuis af te bakken)
Vloerbrood bruin ongesneden glutenvrij (om thuis af te bakken)
€ 4,39
Vloerbrood Meerzaden ongesneden glutenvrij  (om thuis af te bakken)
Vloerbrood Meerzaden ongesneden glutenvrij (om thuis af te bakken)
€ 4,39
Vloerbrood wit ongesneden glutenvrij (om thuis af te bakken)
Vloerbrood wit ongesneden glutenvrij (om thuis af te bakken)
€ 4,39
Bruin Brood glutenvrij
Bruin Brood glutenvrij
€ 3,99