- 100% Glutenvrij gecertificeerd
- Altijd vers brood
- 9.7/10 Klanttevredenheid
- Gratis verzending vanaf €30,-
Tips van Bakker Leo voor een heerlijke glutenvrije paasbrunch
Geplaatst op: 25-03-2022 16:00
Het is weer bijna Pasen! Een heerlijk lang weekend waarbij er genoeg tijd is om uitgebreid te ontbijten, brunchen en/of lunchen. Met de tips van Bakker Leo Glutenvrij wordt Pasen een groot succes. Lees snel verder!
Club sandwiches
Bij een luxe ontbijt, brunch of lunch mogen sandwiches natuurlijk ook niet ontbreken. Snijd de boterhammen diagonaal door, zo krijg je leuke driehoekjes! Naar keuze kun je de korstjes er nog afsnijden. Beleg de sandwiches zo als je wilt! Bijvoorbeeld met roomkaas en gerookte zalm of kipfilet met bacon, sla en komkommer.
Luxe belegde broodjes
Met een versgebakken bolletje zit je altijd goed! Maak er een mooie creatie van door hem luxe te beleggen. Een broodje gezond met ham, kaas, komkommer, tomaat, sla en een gekookt eitje. Een broodje gerookte zalm met roomkaas, sla en komkommer. Of een broodje filet americain met uitjes en sla.
Feeststol
Met Pasen kan een feeststol natuurlijk niet ontbreken! De heerlijke glutenvrije én notenvrije feeststol is gevuld met krenten, rozijnen en banketspijs! Is er na Pasen nog een stukje feeststol over? Wentel de sneetjes feeststol dan door een mengsel van ei, melk en kaneel en bak de sneetjes in 3 minuten aan beide kanten goudbruin. Tip: Bestrooi de wentelteefjes met wat poedersuiker.
Oeuf en cocotte
Snijd met een mes de kapjes uit de bovenkant van de bruine bolletjes en druk het zachte brood eronder wat in met een lepel Voeg vervolgend aan elk bolletje 1 eetlepel crème fraîche, 1 ei, groene kruiden en peper en zout toe. Van het overgebleven brood kunnen reepjes worden gesneden om te dippen. Leg vervolgens de bolletjes en de reepjes op een ovenplaat en plaats deze 8 tot 12 minuten in een voorverwarmde oven (200graden).