• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €25,-

De belofte van Bakker Leo Glutenvrij

Geplaatst op: 19-02-2020 12:59

100% glutenvrij gecertificeerd, altijd vers brood en 9,7/10 klanttevredenheid. Deze beloftes staan als een huis, maar hoe zorgt Bakker Leo Glutenvrij hier voor? In deze blog vertellen we alles over onze werkwijze en een aantal bewuste keuzes die we maken om onze beloftes waar te maken.

Afbeelding met tekst, schoolbord

Automatisch gegenereerde beschrijving

100% glutenvrij gecertificeerd

De producten die wij elke week vers bakken en verkopen zijn 100% glutenvrij. Die garantie wordt aangetoond met het logo ‘glutenvrij’. Van de grondstoffen in het veld tot het transport en de aankomst in de bakkerij: Bakker Leo Glutenvrij garandeert een glutenvrije keten. De glutenvrije broden worden gebakken in een gecertificeerde glutenvrije bakkerij. Binnen onze bakkerij worden enkel en alleen glutenvrije producten gemaakt. Wij voldoen dan ook aan de allerhoogste kwaliteitseisen en -standaarden (NCV nummer NL-079 en AA gradatie BRC Global Standard for Food Safety).

Naast het feit dat onze bakkerij 100% glutenvrij is, houden we ook rekening met andere allergenen. Zo kunnen mensen met andere allergieën of intoleranties ook genieten van onze verse glutenvrije producten. Onze glutenvrije producten ook 100% tarwevrij, -notenvrij en -pindavrij en een aantal van onze glutenvrije producten zijn ook lactosevrij en melkvrij. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met allergenen? Lees onze blog over allergenen