• 100% Glutenvrij gecertificeerd
  • Altijd vers brood
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €30,-

7x Tips voor de lekkerste glutenvrije lunchbox!

Geplaatst op: 13-04-2021 17:02

Is elke dag je lunchbox vullen met lekkere en voedzame dingen sinds je glutenvrij moet eten een stuk moeilijker geworden? Of is het iedere dag weer een uitdaging om je kind een lekkere lunchbox mee te geven die hij ook echt weer leeg meer naar huis neemt? Geen zorgen, Bakker Leo geeft je tips!

  1. Glutenvrij brood

De lunch bestaat natuurlijk voornamelijk uit een aantal lekkere boterhammen. Je wilt malse boterhammen die na een hele ochtend in de broodtrommel te hebben gezeten, ook nog heerlijk vers smaken! Het spreekt voor zich dat Bakker Leo zijn eigen brood aanraadt; ons glutenvrije brood is altijd vers gebakken en daardoor ervaar je de smaak en structuur van gewoon versgebakken brood van de bakker. Het meest gegeten brood is ons glutenvrij bruin brood, voedzaam met veel vezels en het past bij zoet én hartig beleg.

Een goede tip is om ’s morgens het brood bevroren te beleggen/smeren en in te pakken in zilverfolie. Gedurende de ochtend heeft het brood rustig de tijd om te ontdooien en voilà! Om 12 uur heb je verse, net ontdooide boterhammen!